Функционалности

Концепцията на leARn отразява нашето разбиране, че за да бъде учебният процес максимално ефективен, трябва да се построи симбиоза между най-доброто от виртуалния и реалния свят.

Лесно за употреба.

Начинът на разработка на приложението позволява лесна, бърза и достъпна употреба. Апликацията се изтегля с няколко клика на всяка операционна система./p>

Опростен дизайн.

Интерфейсът на апликацията е максимално опростен и лесен за ползване. AR моделите могат да бъдат използвани само след няколко клика.

Голям капацитет.

Технологията позволява периодична интеграция на нови продукти в AR бранша ежемесечно. Предимството е, че внедряването е бързо и достъпно за всеки.


Иновации в обогатената реалност

Образование без граници!

Добавената реалност, както и детайлните и разнообразни 3D модели, правят възможно интегрирането на софтуера за всякакъв учебен материал, без значение дали става въпрос за 3D модели на сърцето, кръвоносната система, някоя историческа крепост, геометрична фигура или химично съединение.

Когато става въпрос за образование, хартиените учебници и смартфоните, са двете неща, които най-много успяват да задържат вниманието на тийнейджърите. leARn свързва камерата на телефона с учебника, използвайки добавена реалност (augmented reality), за да разшири диаметъра на погледа на учениците, отвъд тънкия шрифт и диоптъра на учебниците.

Към днешна дата добавената реалност е претърпяла сериозно развитие, като 10% от световното население използва технологията в най-различните ѝ приложения. Най-често срещани са използването ѝ за начертаването на линията на засада по телевизията в някой футболен мач, приложение, показващо възможни декорации на дома ви, производството на автомобили и самолети или просто филтри в социалните мрежи. Фактът, че 83% от световното население използва смартфони, и че това число ще продължава да нараства, подсказва, че бъдещето е пред добавената реалност и тя тепърва ще навлиза все повече в нашия живот.


#